shotif17 sorry ali mislim da su ovo što ti pišeš nagađanja a ne stvarni i provjereni događaji i njihovi razlozi. mene odkad sam na amisu nitko nije zvao za te ankete , na tcomu se to rijetko događalo tak da ne to ne znači ako igrom slučaja u nekom periodu netko primi par takvih poziva da je odmah nekakva urota protiv njega i da netko špijunira. hebiga nekad ne dobiš na kladionici 2 mjeseca a nekad dobiš 2 put u 10 dana. slučajnost. nema tu nikakvih urota. btw zašto nitko prije nije na ovom forumu izjavio da ga od prelaska na amis zovu pojačano anketari?
malo mi je smiješno što se čudiš što oni mogu vidjeti moje pozive

pa oni su moj provider , hvala bogu da to mogu , to može svaki...
što se tiče prčkanja po ruteru oni to rade kako bi ga poboljšali i super mi je kaj se ja nemoram zahebavat s tim. nazovem ih , velim oču to i to i oni mi to sami riješe. po meni je to veliki plus i vrlo moderan i profesionalan pristup riješavanju problema koji funkcionira dobro. zaš bi ja gubio vrijeme na nadogradnje i podešavanja? e a kad smo kod tajnog broja ja sam zaokružio da nebude broj u imeniku i gle vraga- nikakvi anketari ne zovu.
tak da lijepo molim dosta vas koji sudjelujete u raspravi da iznosite što manje nagađanja i n kojekakvih teorija zavjere i špijunaže