View Single Post
Staro 11.01.2008., 19:54   #162
gog
Premium
Moj komp

gog's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Majko moja kakve sve kretenizme nećeš pročitati u novinama. Naravno da originalno Hjundaijevo staklo je skuplje, skuplje je bez obzira na maržu. U konačnici razlika u cijeni rada je 590 vs 700 Kn! Što je beznačajno... A ovo sa plaćom kirurga je isto debilana, jer >200kn po satu uzima vlasnik servisa, koji onda od tih novaca plaća radnika (pogledajte malo samo koliki se doprinosi daju na plaću i koliko poslodavca košta nečija netto plaća) i sve ono što je panaso napisao:

Citiraj:
porezi, mirovinsko, regos, socijalno, porez na tvrtku, čistoča, komunalno, reklama, voda, telefon, struja, grijanje, hlađenje, vodni doprinos, komorski doprinos, porez na dobit, plače, osnovna srestva, osiguranje, cestarina, benzin, kredit vozila, doprinos ministarstvo turizma, bankarske provizije, plače radnicima, knjigovodstvo
Nisam još vidio šljakera u radioni koji živi kao "gospn. doktor".

U konačnici svatko osim svog znanja naplaćuje i svoje vrijeme. Moje vrijeme je skuplje od vremena nekog srednjoškolca, u konačnici u to potrošeno vrijeme sam mogao se ili odmoriti ili zabaviti ili raditi nešto što donosi poštenu lovu. Sva sreća da sam u mogućnosti odbijati i puno skuplje svote novaca od ovih o kojima se ovdje priča.

Znam ekipu koja radi na održavanju računala i ne bih ih pustio niti blizu svog kompa, isto kao što se i oni meni često obrate da im riješim neki problem, jer ne znaju.
gog je offline   Reply With Quote