View Single Post
Staro 11.01.2008., 19:16   #6
Shotif17
Kiflica sa sezamom
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Angelus Pregled postova
te još jedan problem na utorrentu je to da nije ispravan port,tj omogućen kroz router,prolazio sam kroz to milijun puta u postavkama routera i bezuspjeha,usput molim ako netko ima savršeno radeće postavke ZyXela 660hw-t3 da mi pošalje,hvala!
Citiraj:
Autor NeoDJW Pregled postova
Ovet vi nadete odg na nesta sta nije problem......... kao sto je decko fino rekao NE RADI MU NI RAPID......... i prolazio je to milju puta.......... ne preostaje ti nista drugo nego nazvat t-scum ...... desavalo mi se isto to i nazvao njih, oni resetirali neki ****c u centrali i sve radi........
A ne čitaš ti baš pažljivo! Pitao je između ostaloga i za problem sa portovima u utorrentu, tako da mu je čovjek sasvim dobro odgovorio.

Što se tiče općenitog problema sa brzinom, može bit da ti je linija jednostavno loša (kao primjerice meni) pa ne može brže da se na glavu posadiš... U svakom slučaju nazovi t-com, prijavit će ti smetnju i ako se može šta napravit, napravit će. S tim da ne računaš da će jednom prijavom stvar biti 100% riješena, nekad je dobro i 2-3 puta prijavit u razmaku od 3 dana ako problem ostane isti. Ako ni onda ne riješe, znači da jednostavno ne ide...