View Single Post
Staro 11.01.2008., 15:40   #488
uploader
Premium
Moj komp

uploader's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor nexus-6 Pregled postova
Nikad necu shvatit logiku ovakvog razmisljanja... Barem je to vrijednost koja ovisi o masi varijabli. Kuciste i sve vezano uz njega (broj, smjestaj, velicina i brzina vrtnje ventilatora, velicina kucista...), temp. okruzenja (sobe), tocnost senzora, regulacija rpm venta (proizvodjac i model maticne, bios...), vlaga u zraku, prasina na hladnjaku blablabla... Milijun faktora. Da bi ti zakljucio da temp. bez oc-a mora biti ispod 50°C. Zasto? Sto ce se dogoditi ako je npr. 60?
Nemoj me krivo shvatit, kuzim ja tvoje polaziste, ali hocu rec da ovakvi postovi zbunjuju ljude. To su sve niske temperature. U slucaju da hladnjak ne sjedne dobro na proc, to se vidi iz aviona.
Ma kolega da je neznam kakvo kuciste i da ima prasine blablabla sta si sve naveo....to je previse temperatura da bude preko 50 u loadu a proc nije clockan! pa sta bi bilo da JE?? bila bi preko 70 mozda! Govorim za BOX cooler!

Iskreno reci kolika je kod tebe temperatura? na ovom E6300 i jos ti clockan! Ja mislim da ti je temp preko 60 u loadu sigurno nebi mirno sjedio s tim TT Sonic Towerom i nesto bi poduzeo!

Mislim da ti je temp na 3500Mhz ne prelazi 50°C u loadu mozda cak i manje!
uploader je offline