View Single Post
Staro 10.01.2008., 21:10   #1157
tomifish2002
Honda Prelude 2.0i driver

tomifish2002's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
@shotif17 zato se neki tu na forumu ponašaju kao da im mame i tate imaju brdo dionica t-coma

i mislim da nitko normalan ne puši ove fore sa zakonima i pravima. možete ti i tebi slični nakenjat kaj hočete na forumu ali nemožete protiv činjenice da brdo ljudi ima amis i sve im radi ok i uštede dosta love mjesečno. tak da vaše teze o zavaravanju i muljažama ne stoje. ak si več tolki frajer i spreman si platit brdo love za super-ultra-mega savršenu uslugu onda zamoli tcom da ti spoje optiku u stan pa uživaj. ali kad več dajete komentare tipa takav smo mi narod , ko ovce i bla bla - neide mi u glavu kako netko može preferirati tcom nakon svega - godina i godina monopolizma , ultra skupe usluge , usporavanja razvoja konkurencije, rezanja kablova , mutnih ugovora s vladom , digli su nam miljune iz džepova i sad vam nude rozi kišobran....e pa dragi moji nakon ovog svega ako su u amisu muljatori (hahahahaahhahahahaha - živa ironija , majke mi) onda vam stvarno nemam drugo za poručit osim onog s velikim rozim kišobranom. sretno!
ps. pazite da vam se ne otvori u nezgodnom trenutku

tomifish2002 je offline   Reply With Quote