View Single Post
Staro 10.01.2008., 18:42   #66
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ne znam samo zašto se opirete npr. opciji Moj komp ili upisivanju konfe u sig. Pa na računalnom si forumu, nije ovo forum o filozofijskim-životnim pitanjima ili možda motorima i skuterima. Meni je logično da stavim svoju ragu negdje da se vidi na čemu radim. Al ovisi to valda od čovjeka do čovjeka.

Što se tiče ovog upitnika pri registraciji ja bi to izveo kroz par točaka. Npr.

1) Piraterija, crack, prženje i dilanje ilegalnih ključeva je zabranjeno na forumu. Jesi li razumio: Da/Ne

2) Ako postavljaš problem oko konfiguracije važno je navest koje komponente imaš u računalu od procesora, matične, RAM-a grafe, napajanja, kada se problem počeo događat i što si isprobao napravit. Ako ne znaš konfiguraciju, skini program Everest Home ili PCWizard 2008 (linkovi se automatski daju na download sekciju PCE sitea). Jesi li razumio: Da/Ne

3) Vrijeđanje, rasna i seksualna diskriminacija uvjetuju banom - odnosno zabranom pristupa na forum. Jesi razumio/la: Da/Ne.

I bok i to je to, tri Da/Ne mora stavit i pročitat to gore i valda će shvatit.

Al glavno rješenje je Lock i brisanje i gotovo kako bi forum ostao koliko-toliko čist. Ovo ostalo bi bilo lijepo ali eto nije provedljivo pa se nema što inzistirat na tome. EOL i My 2 Eurocents što se tiće toga.
tutix je offline   Reply With Quote