View Single Post
Staro 15.03.2004., 16:20   #1
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Thumbs down VE-MIL.....ko tu laže ko tu sere?

i prije su ljudi govorili da navedena firma niš ne valja...al meni su bili ok jer nisam imo nikakvih problema s njima ....do danas..
prije tjedan dana sam reklamiral svoju Gainward GF4 Ti4200 "GS"
jer mi se jednostavno smrzne komp na x vremena i ponovo proradi (da nebi bilo zabune sve je bilo defolt i proc i grafulja,)
probal sam sa tonom drivera ,za matičnu,za grafičku,reinstaliro vin barem 10 puta,defragmentiro i svašta....čak sam probal i na burazovom kompu i isto.... :mad: rečeno mi je da če mi biti poslan mail u vezi reklamacije..dobro..
prođe tjedan dana i ja naravno pizdim,pa ipak sam dal 1250 kn za nju...
nazovem u petak (prije 3 dana) i ženska mi kaže da je grafička neispravna i da nazovem u ponedjeljak (danas 15.03.2004) da se dogovorimo za zamijenu il da ja nadoplatim pa da uzmem neku jaču (zato sam pitao za ili FX5700 ili 9800se)...ja kažem dobro nazovem vas....

eto nazval sam niti prije sat vremena (sad je 16:14) da bi mi rekla kako su oni 100 puta reinstalirali vindblovze i x puta vrtili Loop-an 3DMark i da je kartica ispravna i da moram pljunut 50+PDV kuna da testiranje ispravne robe....kak to da je kartica najedamput proradila??
da bude još gore pita me ženska dal možda imam kakvu neoriginalnu igru da nije možda do toga?! ja kažem da imam par al da mi se na ORIGINALNIM (quake3a,NFS:UG,UT2k3,CM03/04 i još par komada) smrzne kompletno računalo
veli ona meni opet da je grafička ispravna...kažem dobro bum je podigo...dofuckinviđenja
poslo sam im mail zahvale...