View Single Post
Staro 10.01.2008., 14:07   #54
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
Oprosti, ali po meni nije ni ovo u redu. To što Bubba ima par tisuća postova neznači da može što hoće i kako hoće.... .. Upravo takvi trebaju biti primjer drugima.
Slažem se, stao sam u obranu Bubbe jer znam što je mislio sa tim OT. Tko ga zna sa foruma, zna da je ovo bilo ironično i zapravo nije bilo OT...

Citiraj:
NHF, ali neki dan je Gabre otvorio temu o grafičkoj umjesto da je kao i svi drugi pretražio starije postove. Da, on ima dosta postova i dugo je na forumu, ali to ne znači da za njega ne vrijede pravila. Gabrea nitko nije upozorio da ima sličnih tema, nego su odma rekli ono što su rekli na ostalih 10 sličnih tema, čak sam mu i ja odgovorio i pokušao pomoći.... ..
Da vidio sam i u pravu si. No moje mišljenje je da ako neki stariji član napravi grešku da se može donekle tolerirati zbog dosadašnjih zasluga, osim ako to pređe u naviku.

Citiraj:
Nemojte misliti da nešt serem ili tako nešto, ali pravila vrijede za sve pa čak i za Bubbu i ostatak ekipe sa 1000+ postova.... .. Onaj post se treba obrisati
Naravno da trebaju vrijediti za sve!

Edit:
stuc: Već sam u textu gore napisao odgovor ni ne znajući što ćeš napisati. Za ostatak se vrati na moj prvi post.

Edit2:
MIK: Napisao sam: "Što se pak tiče članova koji nemaju svoj vlastiti komp, mogu to napisati u moj komp ili navesti podatke sa kompa sa kojeg većinom pristupaju forumu."

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote