Citiraj:
Autor John Creasy
Oprosti, ali po meni nije ni ovo u redu. To što Bubba ima par tisuća postova neznači da može što hoće i kako hoće.... .. Upravo takvi trebaju biti primjer drugima.
|
Slažem se, stao sam u obranu Bubbe jer znam što je mislio sa tim OT. Tko ga zna sa foruma, zna da je ovo bilo ironično i zapravo nije bilo OT...
Citiraj:
Autor John Creasy
NHF, ali neki dan je Gabre otvorio temu o grafičkoj umjesto da je kao i svi drugi pretražio starije postove. Da, on ima dosta postova i dugo je na forumu, ali to ne znači da za njega ne vrijede pravila. Gabrea nitko nije upozorio da ima sličnih tema, nego su odma rekli ono što su rekli na ostalih 10 sličnih tema, čak sam mu i ja odgovorio i pokušao pomoći.... ..
|
Da vidio sam i u pravu si. No moje mišljenje je da ako neki stariji član napravi grešku da se može donekle tolerirati zbog dosadašnjih zasluga, osim ako to pređe u naviku.
Citiraj:
Autor John Creasy
Nemojte misliti da nešt serem ili tako nešto, ali pravila vrijede za sve pa čak i za Bubbu i ostatak ekipe sa 1000+ postova.... .. Onaj post se treba obrisati
|
Naravno da trebaju vrijediti za sve!
Edit:
stuc: Već sam u textu gore napisao odgovor ni ne znajući što ćeš napisati. Za ostatak se vrati na moj prvi post.
Edit2:
MIK: Napisao sam: "Što se pak tiče članova koji nemaju svoj vlastiti komp, mogu to napisati u moj komp ili navesti podatke sa kompa sa kojeg većinom pristupaju forumu."