View Single Post
Staro 10.01.2008., 14:05   #53
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
A što se tiče Bubbe, da napisao je spam ali se ti jednostavno ne možeš uspoređivati sa njim. Pogledaj njegov datum registracije, njegove postove i vidjet' češ da za raliku od tebe prevladavaju korisni postovi.
Što bi značilo da ako pišem korisne postove tu i tamo mogu malo spamati bez sankcija ?

@LAcy nonono... izgubio si bit...

Ja to vidim ovako: ekipa sa znanjem se malo uzdigla jelte pa bi sad njihove obrasce ponašanja trebali onako... svi prihvatit jer je to kul.

@LAcy, @Fleks pa i @domy_os imaju svoj ritual jutarnjeg pišanja, 2 šalice kave pa opet na pišanje... i sad bi mi svi tako trebali ?

Kviz, ofkors.., da se u startu vidi dali ekipa razgovara sa nekim ispod ili iznad sebe. Vremenski ograničit ispunjavanje da se glupa ali snalažljiva ekipa nebi nedaj bože provukla u klub uzvišenih mozgova.

Moj komp, moj komp, moj komp.... ko babe na pijaci !
Nikako da se ne skuži sama bit.., onaj tko nije normalan NEĆE to ispunit ili će navest nešto bezveze pričajući o problemu sa svojim kompom a onaj tko je normalan navest će svoju konfiguraciju odmah u startu.

Moje je pravo da nemam sig, da nemam moj komp, da nemam icq, da ne primam PM i sta ja znam, štošta još toga ali moram imat nick i od mene se očekuje da postam u skladu sa pravilima.

Ako nekog vesele nekakvi fićfirići u sigu nek ima malog majmuna no isto tako nije u redu tjerati druge na to.
Nikakvi kvizovi ili izdavanje/ispunjavanje osobnih iskaznica neće spriječit nekog majkefera da posta neskladno s pravilima ili da jednostavno napiše: trebam pomoć !!
Ako to nekog živcira neka ne odgovara a kad tema pređe u spam - pod ključ.
Samo treba provodit pravila, ništa više-ništa manje...
stuc je offline   Reply With Quote