View Single Post
Staro 10.01.2008., 13:21   #48
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Napisao sam ti odgovor, čitaj što se piše. Znam da ne čitaš pa ću ponoviti "Što se pak tiče članova koji nemaju svoj vlastiti komp, mogu to napisati u moj komp ili navesti podatke sa kompa sa kojeg većinom pristupaju forumu."

A što se tiče Bubbe, da napisao je spam ali se ti jednostavno ne možeš uspoređivati sa njim. Pogledaj njegov datum registracije, njegove postove i vidjet' češ da za raliku od tebe prevladavaju korisni postovi.

No dosta prepucavanja, neka bude onako kako većina ili "uprava" odluči. Ja sam samo vjerujem dao konstruktivan prijedlog.
Oprosti, ali po meni nije ni ovo u redu. To što Bubba ima par tisuća postova neznači da može što hoće i kako hoće.... .. Upravo takvi trebaju biti primjer drugima.
NHF, ali neki dan je Gabre otvorio temu o grafičkoj umjesto da je kao i svi drugi pretražio starije postove. Da, on ima dosta postova i dugo je na forumu, ali to ne znači da za njega ne vrijede pravila. Gabrea nitko nije upozorio da ima sličnih tema, nego su odma rekli ono što su rekli na ostalih 10 sličnih tema, čak sam mu i ja odgovorio i pokušao pomoći.... ..
Nemojte misliti da nešt serem ili tako nešto, ali pravila vrijede za sve pa čak i za Bubbu i ostatak ekipe sa 1000+ postova.... .. Onaj post se treba obrisati
John Creasy je offline   Reply With Quote