View Single Post
Staro 10.01.2008., 10:43   #1
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Pizzerie u Rijeci

Ustvari me zanima samo jedna, ali mozete se slobodno razvezati na ovu temu.

Pred nekih 5-6 godina sam zadnji puta jeo na Orijentovom "Ognjiscu" dobru pizzu, onako na drvu kao obiteljska jel... Dali Ognjisce jos radi? Prosao sam jucer autom pored, ali mi se nekako cinilo napusteno. Ima li tko kakvih informacija jer bih se bas mogao zaletiti jedan dan gore.

Inace, preferiram pizzu u Ex-u (Srdoci) ili Delfinu (Lovran). Kokolo se big-time pokvario, davno sam tao jeo dobru pizzu. Osim sto je tijesto lose, slabo je zacinjena i gljive su lose. Dobra pizza je bila i na bazenu Kantrida ali jos pred uredjenje i rekonstrukciju restoran je zatvoren.

Takodjer mi je bitna i usluga, u Ex-u je recimo jako losa, mrki pogledi, ni dobar dan, dobar tek... Tako da me trenutno uz Ex drzi jos samo dobra pizza. U Lovranu su i konobari i konobarice super pristojne, sto me jednostavno razgali pa moram ostaviti ~20ak kn manche.

Nacuo sam da i u VTC (Viskovo Trade Center) rade dobru pizzu. Jednom sam sa djevojkom naletio, cekao ni vise ni manje nego 10min da konobar dodje (guzve nije bilo) no nigdje nikoga na vidiku pa sam otisao prema Lovranu.

Preporuke za neku dobru pizzeriu? I naravno informacija o Ognjiscu je cijenjena.
atha je offline   Reply With Quote