Sve je ovo OK kaj vi tu pišete , ali ima jedan mali problemčić pogotovo uz onaj prijedlog da bi trebalo imat 100 postova. Npr. ja sam tu pa ima već godina i više i kao što se vidi imam mali broj postova i to uglavnom na tržnici , ali to nije zato kaj ja ne želim pomoć niti sam tu samo radi trgovanja nego zato kaj neznam tolko kolko znaju neki ljudi tu i onda niti ne odgovaram na postove jer znam da ima puno boljih odgovora od onih koje ću ja dat. E sad daleko od toga da ne čitam postove i ne pratim forum , pa da nema onih stickya još bi uvijek znao samo komp upalit hehe , a da ne pričamo da svaki savjet iskoristim pogotovo kod kupovine a i kod popravaka i zato je ovaj forum predobar! možeš nać čuda samo treba potražit

. I zato bi molio da se ne traži preveliki broj postova jer mogao bi ja sad tu nabit neznam kolko ali kojeg bi to smisla imalo? Kaj bi sad trebao spamat bezveze i pisat gluposti samo da bi mogao koristit tržnicu? Glupost po meni koju ne odobravam. Zapamtite ima ljudi kojima ste puno pomogli ni neznate kolko (da se sad svima ne zahvaljujem

,a koji nemaju taj fond znanja da bi pomagali drugima. Zato nek bude ovak kak je i ostanite najbolji!
LP Bigdaddy