View Single Post
Staro 15.03.2004., 11:58   #25
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
A, ne bi tija gadit firme koje su u biti skroz ok, međutim da ima smiješnih situacija, ima. Kupim ja komp. i dođem doma, spojim sve, uključim, a slika na Samsungu 19" lagano leluja. Ja u dućan, slika isto leluja, promjene oni par grafičkih, problem isti. Rezime servisera je: "to ti ekran malo diše" ?!
Ja njemu: "Ma šta diše, za ovu lovu ima da je mrtav!!!" (onda je bio oko 4000kn). Ispostavilo se da je problem u matičnoj.
Zamijene oni matičnu, ja doma, kad sad se komp smrzava odma pri podizanju, ako se odma ne otvori neka aplikacija. Ako uđem u neki program, radi ok. Sistem se ne može reinstalirat, smrzava.
Ja za par dana nazad, kažem, ne valja ploča, mijenjaj. On meni da neka ga ne zajebavam. Ja njemu, aj, kad si pametan, ti ustanovi kvar, pa popravi i javi. Kaže: "onda su windowsi". Ja njemu: "aj, reinstaliraj ih, frajeru".
Za par dana, odem po komp., u njemu nova ploča, windowsi isti. Pitam servisera (ne istog, jer je taj bio na terenu), u čemu je bio problem, a on meni: "pa ploča". "Aaaa, jel'?", kažem ja.

Uglavnom, problemi se svode na to što firme uglavnom zapošljavaju balavce sa završenom srednjom školom koji su dosad već vidjeli komp. iznutra (ali samo to), a gdje šta ide i kako, nemaju pojma, ali su voljni radit za malu lovu, jer to vole. Iskustvo će steć putem. Preko naših leđa.