Citiraj:
Autor Vejita
To mi je OK ali samo kada su originali od auta a ne kada netko ubaci u peglicu motor od Ferrari-a i odere neki mrcinski auto tipa BMW i onda svi pricaju kako je peglica sve pomela.
Ovo mi je jedan od najboljih filmica na koje sam naisao 1129 hp BMW - pitam se ciji su to djelovi sve  .
|
ok peglica sa monstrum monotorom je bezveze ali isto tako i fore kao BMWi s oznakom
M Porche i slicne ZVERKE
no uzet obican auto srediti ga fino podesiti i s njim se utrkivati......

to je najc,,
ove tvornicke pile stvarno nisu fora, pogotovo ovi noviji sa automatikom gdje doslovno samo gas do panja stisnes i drzis volan a dalje auto sve sam obavi, dok je auto pored lik sa manualnim mjenjacem koji naravno nece moci mjenjati brzine kao tvoj high tech BMW i slicno i normalno da nema sanse,,,,,
sam pojam STREET race mi se nekako veze uz obicne serijske aute koje prvo moras malo srediti da bi se mogao utrkivati i naravno moras imat i nesto iskustva u voznji
nove nabrijane tvornicke pile to ubiju,,,, 1 na autu nista nemas potrebe dirati jer je vec sam po sebi sreden savrseno koliko je to moguce, 2 prepun je automatike i elektronike koja radi brdo posla umjesto tebe tako da ti i nikakav skill nije potreban......
e sad ovo sto se vozi kod nas full mi je bezveze ides samo ravno nije fora

trebali bi stazu srediti i voziti par krugova da tu ima obilazenja i svega,,,