10.01.2008., 02:24
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor drupci15
što se tiče windoza..... vidio sam di ekipa instalira winse po 300-tinjak kuna i napravi sve što i ja, pa im je image diska nevaljan, more programa gore, a niti jedan podešen u svakom programu još sto pitanja što kako zašto, komp nezaštićen od gamadi i sl.....
adsl...... ako je to puno onda platiš tehničaru t-coma dolazak i sastavljanje 549,00 kn ako se ne varam a ne varam se jel tako stoji na njihovom webu, a onaj cd za samoinstalacijski paket najčešće ne šljaka kak treba tj. ne prihvaća acc i pass za dsl... (imao sam danas takav slučaj)
a virusi, hmmm jedan klik, moje mišljenje je takvo da se virusi na kompu koji se daju skinut jednim klikom AV niti ne osjete na kompu tako da takve slučajeve niti ne naplačujem...
|
Kako nema dva ista covjeka, tako nema ni dva ista posla. Nije isto da li masinu slozi stara iskusnjara ili srednjoskolac s dvije masine koje su mu prosle kroz ruke. Sve ima svoju cijenu, definitivno nizu nego kad to sluzbeno radi neko poduzece (jer je ipak fush u pitanju), ali svaki rad ima cijenu i ne smije ga se podcijeniti, a ako nisi spreman platiti nemoj traziti.
|