Da ne duljim previše jer je prekasno, slažem se da se nešto mora poduzeti. Mene osobno najviše živcira stalno opominjanje na nedostatak konfiguracije, loš naslov, postanje nekoliko puta za redom, nestrpljivost,... Tu i tamo se zalomi netko s traženem ilegalnih sadržaja, ali nije strašno.
Mislim da bi se na prvom mjestu trebalo uvesti popunjavanje opcije Moj komp jer to je ono što se očekuje od svih nas. Ako ne to, barem u sig u kratkim crtama sve napisati. Kao kad dođete kod zubara, kažete da vas boli zub, a ne kažete koji vas boli pa vam lik izbuši sve zube i na kraju ne popravi onaj koji vas muči. Tako i ovo...
Drugo, neki kratki kviz je isto obavezan. Par pitanja o informatičkom znanju je dovoljno. Recimo, koliko se razumijete u hardver/softver, znate li što je procesor, napajanje, matična ploča, radna memorija (RAM), tvrdi disk, grafička kartica pa onda dalje znate li točno što imate od komponenata u svom kućištu,... Moglo bi se još nabrajati, ali nemam baš vremena. Kad se kviz ispuni, u profil tog člana se stavi što zna, a što ne zna i prema tome odredi kakva je osoba i koliko zna. Naravno, ako je tako nešto uopće moguće napraviti. Vjerujte, meni je žao kad nekoga nešto pitam ili kad isti ne napravi ono što se od njega traži pa se obrušim na njega s pravilima, ključanjem tema i slično, a ne znam da ista osoba ne razumije što se traži od nje.