Citiraj:
Autor Striček
*next->next->next->yes, I agree->Plese sit back and enjoy...nešto->restart
*Instalacija gotova!
*Čopiš CD sa driverima: next->next->next->yes->register later->restart
*mrežne postavke
Sve radi, nema znoja, maksimalno naprezanje uma je bilo vjerojatno kod particiranja diska, a fizičko u trenutku pisanja serijskog broja.
Evo, 100kn vrijedi! Ali ove cifre od 400 ili 250....
Za 400kn dobiješ masažu sa čokoladom u nekih od zagrebački salona! Evo cura mi kaže!
Pa što je teže, instalirati XP ili stiskati babi leđa i bedra umočena u čokoladi?
....nećemo mi nikad tako u Europu! 
|
a ti onda instaliraj za 100, mislim, ko ti smeta, ja ako znam da ne mogu dobit 150Kn i ne dolazim, a svaka dodatna sitnica je + 50 ili +100Kn, ovisno o raspolozenju, makar sto Tor rece samo trebao Screen Saver prominit
znam ljude koji rade za 17Kn na sat na baustele, eto uzmite se pod ruku, pod 30Kn/h ni cvijece ne zaljevam, a kamoli da nosim vrice cementa i cigle
dodji tu u Svicarsku pa ces vidit kako ljudi cijene svoje znanje i sposobnosti, a oko cijena nema pregovora, kolko kaze tolko je, onaj kome stvarno treba usluga platit ce, sto ne znaci da ga trebas odrat, jer nisu tu ljudi budale, al opetkao sto neko rece, kad ljudi vide da cijenis svoje sposobnosti i sam ces bit cijenjen od njih
EDIT: sto je cudno za tih 100Kn kod Max-adsl spajanja, mene zvala susjeda jos dok sam doma bio, Laptop sa instaliranom Vistom+Dlinkov Shrot modem, preko sat vremena sam se yebavao sa tim sranjem, na kraju reko 200Kn, iako mi je bilo zao utrosenog vremena i zivaca, yebo 200Kn
najbolje je kad te zovu da im instaliras onaj novi prozirni Win, ja kazem 1300Kn vam kosta CD+150 moja instalacija, i sta nego da im oci i sva druga osjetila ispadnu, na kraju ja imam kupljeni, kazem instaliram, cijena 300Kn Ultimate verzija, pitanje: jel ima Word i Excel? odgovor: ima, 500Kn, opet opet oci ispadaju, pitam ih jel imaju vista kompadibilan PC....STO??? "kakav PC imate"?...."Hocu internet"...ili sl sranje, moja zadnja: "ne gubite mi vrijeme"
ko oce pit mojih zivaca bome ce i platit