View Single Post
Staro 10.01.2008., 00:15   #30
drupci15
je.ba.c na ba.te.ri.je
Moj komp

drupci15's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
uf, sjecam se svojih pocetaka na ovom forumu (zbunjenosti, straha od starijih clanova, bannova i naravno blamaze, s moodovima misam imao problema ..zasada..)

ali znam jedno a to je da jako puno pomaze "citanje" foruma a ne ono trazim nesto vezano uz OC c2d 2140 i nadjem hrpu postova i tema o tome, ali mislim da je moj drugaciji (citaj bolji) primjerak od drugih..... pa napravim novu temu....
**ekipa ocito nema vremena za citanje**
...samo ne znam jel znaju da za max adsl ne placaju vrijeme...hehe...

isto tako dosta ekipe pise postove ne vezane uz temu (OT) moram priznat da sam dosta pazio da ne offtopikarim previse (ne hvalim se, nego mislim da bi se i novi memberi trebali malo kontrolirat), iako mislim da je to individualno, jer se ja nisam registrirao ovdje na forum zbog zahebancije, nego zbog znanja i iskustva koje određeni ljudi na ovom forumu imaju na pretek......
respect to the oldy members

sto se tice trazilice, slazem se da je neupotrebljiva (barem meni)

a sad sto se tice prijedloga za nove clanove
(obavezan moj komp, kviz o pravilima, mail dobrodoslice i sl.). moj stav je da bi se trebalo poduzet nesto u vezi toga, jer prakticki forum postaje monoton, stalno jedno te isto (osim kad izađe nesto novo tj, hardware), iako sam i ja relativno novi clan....

budite mi zdravi i debeli

Zadnje izmijenjeno od: drupci15. 10.01.2008. u 00:28. Razlog: gramatišen ispravekšen
drupci15 je offline   Reply With Quote