E pa to je taj daljnski samo što sam ja linkao samo na daljinac....
Skužio sam da je paket programbilan no lurkajuči po onom forumu o tihim kompovima ljdi se žale na funkcionalnost fusiona šta se displeja tiče jer izgleda da je s njim moguče koristit samo neku osakačenu verziju softvera ....
(možda sam krivo pohvatao stvari pa nek me se slobodno ispravi)
A kad je tako uopče mi više nije interesantna ta prvotna ideja kupovine samo tog daljinca / rješenja problema šta crni fusion ne dolazi s njim ...
Ovako kad malo sažmem ostale su mi 3 opcije...
NSK 2400 + taj iMON displej i daljinac za 900kn
Pozitivno: Dolazi s nekakvim napajanjem i izgleda tanko ko neka komponenta...
Negativna stvar je da ne izgleda ni približni dopbro kao crni Fusion s uklopljenim displejom koji je još LCD
A onda još najvažnije ovo šta imam ne može unutra pa bi morao mijenjat komp - kupovat ploču,memoriju,proc i grafu... a ovako napamet govoreči to cijenovno ispada najskuplja opcija....i to samo zbog toga da mi komp uz komponente nebi izgledao velik kao komp ....
Silverstone LC16M za nekih 1700kn
Pozitivno to što je displej uklopljen i dolazi s tim daljincem te ima hrpa mjesta za diskove i opčenito važna stavka da zbog tog mogu jednostavno prebacit unutra ove komponente što imam.......a negativno je šta izgleda masivno i ne dolazi s napajanjem....
Zalman HD 135 za nešto preko 2k
Kad prebolim onakav izgled zbog smještaja napajanja nepremostiva stavka mi je izgled daljinca a ni slučajno ne želim davat tolike novce za nešto što bi mi to smetalo svaki put kad bi ga koristio...
pozitivna stvar kao i kod Silverstona. Nema daljnjeg troška i ne trebaju mi nove komponette....
Više nisam pametan što izabrat no kako sam lurkao malo okolo u potrazi za još opcija uočio sam
ovo što mi se zbog velićine i elegancije najviše svidjelo pa slobodno komentiraj...