View Single Post
Staro 09.01.2008., 23:02   #9
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Cool

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova

Imagine, sredi taj naslov jer ovo je užas...

Mogu naslov posta, a mod onda to stavi u naslov teme, ali on nije ni to napravio...
Bezobrazni Imagine ne sluša 'upozorenja' ?

Možda če ti zvučit čudno no nekad ljudi par dana ne pogledaju topic u kojem su postali iz ovog ili onog razloga...inače nebi bilo razloga da to ne napravim ako mogu ...iako ne vidim uopče razloga da se to uopče ostavlja meni pošto je to jedan o najvažnijih poslova za Moda...

No dosta....

@bruno...
kutija ima samo svijetlo jedne boje ....šta mogu ..neka jeftina ...u biti kupio sam najeftiniju koja je imala fw konekciju

@coconut....
malo sam pogledao taj topic i ako sam dobro pratio ti releji u biti ne rješavaju ništa osim Tomove 'ljenosti' da ugasi prekidać prstom :P ? Pa to radi s klikom miša ....

A kako izgleda da ja imam samo svjetlosni indikator 'vrtenja' harda no ne i pisanja/čitanja kako znat jel ga stvarno mogu samo normalno ugasit s obzirom na ono upozorenje da se ne gasi disk koji piše.... ?

btw, nadam se da je jasno da se zahebajem s upotrebljenom rječi ljenost jer se to ne može upotri***it za nekog tko si da truda za ono što je radio