e ljudi uspio sam pokrenuti igru doslovnim uninstallom drivera i ponovnim instaliranjem istih, radi, ali....
došao sam do vanzemaljskog broda i slažem se da je taj dio apsolutno uništio igru, a napokon sam i doslovno shvatio najlošiju stranu i najveću boljku crysisa, dakle igrao sam na 1024x768, sve na high, bez uključenog AA i igra je radila prekrasno, no kada su počele malo masovnije bitke (dakle i grafičkoj zahtijevnije - više ekipe, eksplozija, metaka...) igra je počel maaaalo trzati, pa sam stoga smanjio detalje na medium i to je bit svega, igra na medium izleda preeejadno i nije npr. COD- u 4 do koljena, dakle dolazim do zaključka da je zapravo crysis uz jš koji mjesec razvoja i rada samo na poliranju i optimiziranju mogao biti prebrutalan
ovo je odmah i odogovor Dinamu 87, pogledaj moju konfu, dakle nečeš moći igrat crysis na detaljima koje si naveo i gotovo, biti će to puuuno ispod toga!!!
mislim da je najbolja potvrda mojih riječi to što se na temi o crysis- u najviše razgovara o zahtjevnosti igre, te kako istu natjerati da radi, a da izgleda onak kak bi trebala izgledat, o igriviosti se praktički govori isključivo kada netko dođe do vanzemaljskog broda, te tada ogorčen ostavi post tvdeći kako je to uništili cijelu koncepciju, te da je jednostavno glupo točka