Tema: Crysis
View Single Post
Staro 09.01.2008., 21:20   #1118
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
e ljudi uspio sam pokrenuti igru doslovnim uninstallom drivera i ponovnim instaliranjem istih, radi, ali....
došao sam do vanzemaljskog broda i slažem se da je taj dio apsolutno uništio igru, a napokon sam i doslovno shvatio najlošiju stranu i najveću boljku crysisa, dakle igrao sam na 1024x768, sve na high, bez uključenog AA i igra je radila prekrasno, no kada su počele malo masovnije bitke (dakle i grafičkoj zahtijevnije - više ekipe, eksplozija, metaka...) igra je počel maaaalo trzati, pa sam stoga smanjio detalje na medium i to je bit svega, igra na medium izleda preeejadno i nije npr. COD- u 4 do koljena, dakle dolazim do zaključka da je zapravo crysis uz jš koji mjesec razvoja i rada samo na poliranju i optimiziranju mogao biti prebrutalan

ovo je odmah i odogovor Dinamu 87, pogledaj moju konfu, dakle nečeš moći igrat crysis na detaljima koje si naveo i gotovo, biti će to puuuno ispod toga!!!

mislim da je najbolja potvrda mojih riječi to što se na temi o crysis- u najviše razgovara o zahtjevnosti igre, te kako istu natjerati da radi, a da izgleda onak kak bi trebala izgledat, o igriviosti se praktički govori isključivo kada netko dođe do vanzemaljskog broda, te tada ogorčen ostavi post tvdeći kako je to uništili cijelu koncepciju, te da je jednostavno glupo točka
HAL je offline   Reply With Quote