@Bravo - bilo IP35 non-Pro, bilo Pro verzije su odlične ploče, imao sam obje i to jamčim.
Zašto sam otišao na Abit? Jer su mi GB-ice prečesto rikavale...u prosjeku jedna u 3 mjeseca. Tako da sam dosada imao nekih 5-6 GB-ica (bilo 965 DS4 bilo P35 DS4 modela). Daleko od toga da su dotične ploče loše...no eto ne odgovaraju im neki ekstremniji uvjeti. Tako da sam napravio malu stanku sa GB-om.
Inače, mijenjanje ploče koje imaš za IP35 Pro, nema baš nekog smisla.
Ono što je meni važno je OC potencijal, koji je bio isti ili veći u usporedbi s GB-om. Priznajem da je GB po pitanju opremljenosti same ploče jači (kako po pitanju hlađenja tako i po pitanju dodatnih bracketa, SATA portova i sl)
@mad max - treba imati na umu da tvoja GB-ica ima 6-ero faznu regulaciju, dok Abitica ima 4-ero faznu, što im je ujedno i najveći minus (vdrop). U vezi cold boota (kako se to inače zove), ista stvar se dešavala i kod GB-a i kod Abita - nakon podešavanja postavki u BIOS-u, potpuno gašenje komp, i paljenje u slučaju prihvaćanja i dva reboota nakon neuspjelog OC-a.
Bundlea se ne budem doticao, jer mi isti ne znači puno, i nije presudan u izboru ploče, čak štoviše, ovaj ''siromašni'' kod Abita mi je sasvim dovoljan.