ja bi ostao na liniji.
ne slazem se s onim 85%... ja evo imam Aiwa NSX-S50 koja pregazi sve(osim onih skupljih, bar u jacini) pc laberirane zvucnike. Ima 2x60W RMS-a i to jos tranzistorska pojacala, s tim da je hladnjak dosta veliki za to kaj toj liniji treba. Jedino ovdje fali odredena kolicina basa, ali 16cm zvucnici na liniji su sa pravilnim podesenjima u winampu pre dobri za baseve, posto je kutija(bass reflex) dosta velika.
vjerujem da z2300(nisam ih cuo) imaju mozda nesto vecu kolicinu basa ali kvalitete nemaju sigurno. linija je ipak linija, jedino ovisi koliko stara. z5500 ima za pojacala cipove od 30kn, pa se zapitate koja kvaliteta elektronike je u ostalim pc zvucnicima, koji kostaju manje.
po meni je daleko bolje uzeti neki sony za 1000kn nego neki 2.1 piflek sistemcic sa piflek zvucnicima. bar ja to nekak preferiram posto slusam dosta mjuze na kompu.
Citiraj:
Autor Juan
No, koliko god iznosio svoje mišljenje, možda je ipak najbolje da se određeni sustav posluša, ako ne kod poznanika, barem u trgovini, da se upoznaju neke osnovne mogućnosti sustava, pa da se odluči da li je to dovoljno dostojno zamjeni ili nije.
|
sa ovim se slazem u potpunosti.