View Single Post
Staro 09.01.2008., 18:13   #19
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
ajde da se malo raspise...
Nije mi jasno kako neki klinac sa 15 godina ima muda reci Jelcu, mitzeku i ostalim starijim ljudima koji su ozbiljni ljudi u godinama i treba ih postivati da su konjusine i slicno. obicno se tu spominju i majke. Stvarno bi jednog trebalo reda radi po guzici.
Pravila ko pravila su tu i netreba ih se sljepo drzati, uvjek je lijepo vidjeti da se ekipa slaze i da je forum ''živ'' , al neke ljude stvarno treba udaljiti.

Lijepo si se raspisa.
Slažem se u potpunosti u vezi boldanog teksta, ono stvarno sramota, kako ljudi nemaju prema općenito starijim osobama!
Što se tiče pravila mislim da ih se nitko u potpunosti ne pridržava, a da se svi pridržavaju sve bi bilo monotono, ali neke osnove tipa moj komp bi bile obavezne. Nije pravilo to kao naredba ali jednostvano olakšava dijagnostiku i pojašnjenje problema, isto tako manje opterećuje bazu sa hrpom postova na samo pitanje o komponenti jer se ne napiše traženo. Sada vidim da iz dana u dan imam pono topica o konfama (ima sam prijedlog o stickyu ali nije proša), ali sada bi trebalo napravit samo sticky na linkove konfa i pisat cijenu pokraj linkova. Istina drago mi je vidit kada McG stavi koju djevojku pa locak temu ali stvarno imam more sličnih ili istih topica .
Baja 001 je offline   Reply With Quote