Citiraj:
Autor Striček
Što ako se radi o više računala???
10 računala 12200kn!
Znam ljude koji bi za te pare skinuli source, prilagodili ga OSu i izkompajlirali.
Što uključuje znanje dotičnog OSa, API-a i programskog jezika+vrijeme potrebno za instalaciju.
|
znam ja ljude koji rade za 3000kn na gradjevini i po danu sazidaju paletu cigle pa da te pitam oces li mi ti za te pare to napraviti ?
ako neces e onda ce ti netko drugi zidati kucu i po dogovoru naplatiti a to nece biti 3000 kn...
poanta je da nemos oguliti covjeka al reci da je 100kn skupo za instaliravanje windowsa je u najmanju ruku smijesno... a sta ako je memorija neispravna pa taman se instalaju windowsi a sve se vuce za popizditi ? (pazi nije mi se jednom ovo desilo) ili sta ako ima neki banana dvdrom koji cita valjda jedino tunguzijske cde ? ili sata kontroler odbija ikakvu suradnju ? i naravno ti bi mu naplatio ispod 100kn da ista od ovoga moras rijesavati jel ?
sve je to ljepo kada imas samo next next go ja za to uzimam 200kn os nes banglades....
za windowse programe i podesavanja ispod 350kn necu pogledati posao. dakle 3h sam tvoj podesim instaliram i idem igre pjesme ovo ono nedira me ...
davno je proslo vrijeme komunizma i pomozi susjedu pomoci ce i on tebi danas je kapitalizam i jednostavno koliko ti SEBE cijenis toliko ce te i drugi cijeniti...