Tema: ASUS Eee PC
View Single Post
Staro 09.01.2008., 15:27   #15
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
kakav review?

to je pisaća mašina koja je jako malena. ima 3 usb-a mislim, utor za neke mem.kartice i ima bateriju pa je prenosiv. koliko dugo radi preko baterije ne znam, nije kod mene nego sam samo sat-sat i pol pokazivao neke osnove reda na njemu. ovaj je imao i hrvatske znakove na tipkovnici, ali prebacivanje na drugi jezik (def. je engleski) ide samo preko cmd prompta, a tu sam tanak, ne volim se zafrkavati sa postavkama napamet. sa ovim asusom je došlo i upustvo kako ga prebaciti na slo tipkovnicu (si) ali ja nisam siguran da bi stvar radila da sam ubacio "hr" umjesto "si"...
tipkovnica je malena, ali ne premalena pogotovo ako se ne misli puno pisati. vidio sam da ima firefox, ali nisam ga isprobavao jer nije bilo interneta u blizini (ugrađen wlan). open office je ubačen, ali je ekran toliko malen da se vide 7-8 redova teksta, nešto poput ovog okvira "brzi odgovor" sa pce foruma. ako se radi sa fontom od 10-12, on je presitan i zamara oči da je milina.
touchpad je taman osjetljiv koliko treba, malen je ali dovoljan iako imam poprilične prste na popriličnim šakama.

driveri? pisač (samsung ml-2010) nije htio proraditi spojen putem usb-a iako ga je linux prepoznao i "instalirao" drivere... još ću se morati igrati sa time.

možda ga uzmem na dan-dva preko vikenda pa napišem iskustva i kakav ss ubacim nakon toga.
mymoon je offline   Reply With Quote