Citiraj:
Autor De5tr0yer
Jesi, jesi 
Al ja i dalje mislim da ak zivotinja osjeti da se bojis da ce te prije ujest... Tako da strah sa takvim zivotinjama samo moze odmoci. Postovanje uvijek, sa svakim zivim bicem.
Jednostavno obozavam zivotinje, bilo kakve, nema razlike i ono sto treba pazit je da ih ne natjeramo da se osjecaju ugrozeno te da se ne bojimo. Te dvije kombinacije, i mi smo mrtvi.
Bliski susret s vukovima nauci covjeka 
Znam da nisu ko ovi otrovni stvorovi, ali da sam mogo bit mrtav jesam. 
|
Tvoje razmišljanje je u redu,ali nažalost nije primjenjivo na Tarantulama jer one nemaju mozak,ne razmišljaju i "ne osjete" strah,pozitivnu i negativni energiju (kao psi npr.).Tarantule umjesto mozga imaju tkzv. "
ganglion",centar živčanih podražaja,što znači da se ponašaju instinktivno...Tarantule sve što rade (parenje,hranjenje,kopanje i najinteresantnije - ženke koje prevrću svoj kokon
cijeli dan bez prestanka,kako bi mladi imali dovoljno vlage i kako nebi zakržljali - rade instinktivno... Svaki trzaj blizu tarantule je njima plijen,protivnik,opasnost i prijetnja...
Najbolje o tome govori činjenica da Tarantule nisu socijalno-društvena bića,ne raspoznaju ni sebi identična bića - druge tarantule,zbog toga ne žive u skupinama jer se događaju međusobni napadi,kanibalizam,ubijanje...Jedino za vrijeme parenja se dvije spolno zrele tarantule međusobno privlače,a to su opet živčani podražaji na parenje.
Tarantule ukratko nemaju mozak...i prema njima treba tako postupati,biti svjestan toga,ugrist će i napast ako je gladna i ako se osjeti ugroženom - ako osjeti vibracije i kretnje blizu sebe,postaviti će se defanzivno i napasti ukoliko je potrebno.