Citiraj:
Autor Nijoe
Evo tek sad sam se uspio zakačiti na S.T.A.L.K.E.R.
Igra ima neku radnju koja me uspijela zadržati. Plus kaj je pucački dio najrealističniji od svih igara koje sam imao prilike vidjeti.
|
Radnja i grafika u stalkeru je super, ali je igra tako bolno jadna kada uzmes u obzir osvjetljenje, noć, područja su odvojena loadingom i moguce je ici samo određenim putem, cak bi rekao da je igra jaaako linearna, no to je moje misljenje, btw pucački dio kako kazes mi je isto uzasan jer nevolim bas potrosit 2 sarzera da ubijem covjeka, ah skoro sam zaboravio na one anomalije glupe koje su mogli napraviti malo normalnije a ne tako alien-like, horde pasa zombija koji trče onuda i ima jos toga al mi se neda pisat, tko zna mozda clear sky bude bolji

...
Danas ljudi vise nemogu/ne zele napraviti dobru igru, kupim novi komp i sve sta sam odigrao je CoD4, Crysis, NFS Pro street (i to citavih 10 minuta dok je nisam izbrisao

) UT3 je razocaranje, grafika je mrak ali gdje su sve one opcije koje smo imali u UT2004 doh! Oblivion ima super grafiku i okej radnju ali su fulali detalje u igri totalno, hrpa modova to rjesava, ali i performanse mog racunala...