Kao pristojan i vjeran clan najboljeg foruma na svitu, nisam htio duplirati postove, vec sam okretao stranice u nadi da cu unazad par dana naci nesto o ovom MP dodatku ove izvrsne igre, i iznenadio se da vec vise od 2 miseca nema komentara o ovom fantasticnom uratku...Znam, da je kao i meni COD4 svima pomutio mozak, ali ovako se nisam zabavljao dosta dugo...Nakon sto sam iz ciste znatizelje skinuo najnoviju MP zakrpu 0.2.2, i izlistao masu, ali stvarno masu servera, upao sam u zrvanj koji me zalipio za stolicu dobrih 8-9 sati...Bolest, cista bolest...Dok si u prvoj verziji MP imao na raspolaganju mali broj stvari, tipa utrkivanje autima i sl., probleme s konektiranjem na mali broj servera...ovo je bilo nesto sasvim novo...Sada je tvoja kreacija neogranicena, a zabava do jaja...Par nasih igraca koje sam sreo takodjer je po prvi put upalo ne neki server i odusevilo se...Stvaranje virtualnog zivota uz neogranicenu zabavu ( bande, pokvareni policajci, makroi, vojnici, konobari, siledjije, prostitutke, placeni ubojice, klosari, biranje masu likova obicnih gradjana razlicitih kontura), nema nijedna igra...Nijedna...Ovdje iskljucujem igre tipa Second Life, ta dosada nema veze s ovim....E, sad, ako sam ja izasao iz pecine, i nemam pojma da masu ljudi s ovog foruma igra ovu igru na dosta nasih servera, neka napise par njih, jer mi je stvarni gust komunicirati s nasim likom, stvarati klanove, akcije, diverzije i prijateljstva...