Autor gamer
Ovo sam ja poslal frendovima kad sam prije par dana otisel s tog smeca, malo sam puko bio, hehehe:
"Ne samo da me hebe kolicina hebenih requestova(majke ti, ko da sam babica na placu koja prodaje jajca!), nego me i nerva da to zapravo netko i salje. Gadi mi se klikat gumbice, picleke, njumfeke ili kaj vec da bi nekom reko nekaj kaj ocu ili nedaj boze da se ne gnjavim pol sata kad ti neko posalje neki request za neku idiotariju poput "how sexy is my name!?" WTF!? E pa jadan nisam da moram trazit i to malo seksipila u imenu. I svi ti fakin wallovi! WTF!? Wall, super wall, sam cekam request za SexWall(il' slicno), IAmSoLameToGetABitchFromIskricaSoIAmHere, ThisIsJustAnotherWallHereNeverMindMe, itd...mislim, ce stavit i ChinaWall na fakin fejcbuk??? I kakvo je ovo ime uopce...facebook!? WTF!? Gay or what!? Hey dood, check it out here, it's a FACEBOOK! It's a book in ya face, yo, the book, the face, digg it? Nah... I ovaj fakin iritantni X Me...Koji ****c to uopce znaci!? X Me! O da, X-sat cu te grudom hebote, koje li maste! Al neee, cekaj, moram ti poslat na mejl poruku(koje se fala bogu da iskljucit,al recimo da ih nismo iskljucili) i pitat za dopustenje za masovno grudanje... Ma i jedva cekam da OPET analiziram ime sa Name Analyzerom(doh, so americanish) tak da mi digne ego. Uh, bas sam pastuh, zovem se ABCDEFGHIJKLMNOPRSTUVXY i sve sam naj-naj! LOL! I koji ****c je Christmas Music Tree??? I ovaj Got love...mah, kom se da...
Ugl., deco, ja odoh a vi uzivajte. :-D
Pozdrav!"
Ja sam takoder zbog cure bio, ona dosla zbog frendica a ja zbog nje, cak sam nasel i neku svoju ekipu. Nakon 2-3 tjedna nam dopizdilo i otisli smo oboje prije par dana, waste of time!
|