eh ta matićna fanATIk .... :-/
Pa u slučaju da se odlučim udomit kučište te klase po onom što sam vidio u ovom topiku definitivno me najviše ipak privukao taj crni Antec* a onda koliko mi god bilo mrsko ja stvarno ne vidim rješenje tog problema matične osim razmišljanja o novoj matičnoj i osnovnim stvarima šta ne mogu iskoristit iz postoječe konfiguracije...
Mislim da bi prvo morao dat ovo svoje na procjenu a onda dežurnoj ekipi na konfiguracijama dat raspoloživi buđet i poslušat koje mišljenje.....
Dok se jutros nisam mogao oslobodit filinga pitanja jel sam 'puko' zbog razmišljanja o kupovini skuplje stvari za komp ,sad mi je odgovor neupitan kad razmišljam o kupovini novog kompa jer ovog ne mogu ugurat u kutiju koja mi se svidjela.....
Znam da bi mogao opet dat koju kunu više za LC16M ili HD 135 no te opcije mi se ne sviđaju iako bi sveukupno sigurno ispale jeftinije i jednostvavnije.
*ali šta se crnog Anteca tiče.....definitivno mi se nekako najviše sviđa to kučište. Brušeni aluminij u odnosu na osnovnu verziju te bolje napajanje u odnosu na srebrenu Fusion verziju te LCD u crnom za razliku na VFD displej u srebrenom. Jedinu manu vidim u tome nedostatku daljinskog zbog koje mi taj paket iz Diskonta 24 okupira misli kao neka prisilna opcija ....
Postoji li mogučnost kupovine samog iMON daljinca koji bi radio s tim crnim Antec Fusionom ,tim displej soft. / hardverom ?
@ Gabre - vrlo je tiho te jeftino kad uzmeš u obzir da nisam uložio ništa

ako te zanima više od slikice na mom avataru
baci pogled