Citiraj:
Autor Voorhees
Moraš samo znati neke stvari oko flešanja
Amis termin "update firmwarea" naziva "probijanje sigurnosne zaštite".
Nadalje se dopisom prijete poduzimanjem pravnih koraka po pitanju nekih zakona koje sami krše
 Analno Makijavelistički Iscjedak Slovenije
P.S. Kad več čitate ova sporočila poglejte si na moje WLAN geslo ak več niste
I zanima me koliko često skidate config fajl i gledate da li je upisan root acc., pa niste bogami vi jedini takozvani "stručnjaci" kako piše u dopisu koji znaju backupirati, rastaviti i preurediti firmware, iskreno neznam ni ja ali ih ima koji znaju, malo sam svoj majstor hardveraja i malo softa i vidi čuda...
pozdraaaavv 
|
Kada su te već počeli prcati, provjeri u
Bazi odobrenja RiTT opreme i tamo ih nema, pa dakle oni su počinili kazneno djelo, a ne ti.
Nadalje im pošalji print screen i da jedino Iskon ima sve zadovoljavajuče kriterije za 780 WL , upozori ih da ćeš po ustavu objaviti javno dopis koji su ti poslali i da to smatraš kao zlouporabu zakona i obmanu korisnika i obavezno obavijesti inspektorat.
Sva imena i prezimena nadležnih mogu i ovdje objaviti, a postoje i kod mene.
Možeš se i pozvati na mene, ja sam flashao sve do čega sam stigao, pa čak i one najjeftinije brandane mobitele, jer ne trpim ograničenja, a već si ograničen sa zahtjevom na 18-24 mjeseca.
Oni su neovlašteno ulazili preko routera u tvoje računalo, dokaz je user.ini datoteka i preuređeni template "Amis.tpl.gz " , nemaju nigdje tvoj potpis da si zadužio router sa tim i tim serijskim brojem, odnosno nemaju ništa.
Također traži javno izvinjenje, raskid ugovora i prelaz na drugog operatera o njihovom trošku.
napomeni im i da po zakonu najduži prijenos broja traje 5 dana, a ne 45 dana kako to oni tumače.
Največi dio što ti je potrebno imaš ovdje
http://www.telekom.hr/ , a direktne brojeve od svih inspektora i njihove e-mailove kod mene.
Dakako mogu te i uputiti na odvjetnika koji će podići tužbu protiv njih i to besplatno (radi na proviziju), ako imaš kakvu materijalnu štetu.
Ako hoćeš, možeš im raditi malu djecu po svim pravilima struke.
Čudno je zašto meni nisu poslali ništa takvoga, a i ovaj dopis ako su ti poslali u onoj velikoj koverti, a ti nisi potpisao primitak je nevažeći.