Ma šta se Zalmana tiče ne radi se samo o napajanju već i daljinskom...možda ti se čine sitnice no ukoliko nisam u potpunosti zadovoljan onda za mene nije to već A+ kućište za koje mi zbog cijene neće past na pamet kritizirat šta god mi ne odgovara....
A sad kako sve više proučavam ovo toliko mi splašnjava oduševljenje s Antecom i raste zbunjenost.....
npr. Silverstone mi je jasan i što dobijam za koliko novaca....kućište sa displejom i tim daljincem dok kod Anteca....
* Osnovna verzija NSK 2400 je nekih 700kn i dolazi s napajanjem.
* Verzija potpuno istog kučišta no s tim iMONom je 900kn
* Fusion verzija (srebrena) je nekih 1200kn no koliko se god trudio ne vidim gdje se spominje daljinski ?
Ta prednja strana od brušenog aluminija i ugrađeni displej mi se više sviđaju od 'uradi sam' opcije no ne toliko ako za nekih 300kn manje dobijem funkcionalniju stvar =daljinski ako ga ovde nema....šta se mene tiče bilo bi korisnije da za taj novac daju daljinski umjesto displeja.....
* A s korakom unaprijed i više potrošenih novaca tj nekih 1400kn za tu Fusion Black verziju....za 200kn više dobijem u biti obojanu prednju ploču, nešto bolje napajanje no i dalje ne primječujem daljinski ?? iako se ovde za razliku od srebrene jeftinije verzije spominje neki IR receiver što bi trebalo služit za daljinski. Ali sami daljinski ??
To dobijem samo u toj kombinaciji koja košta 500kn manje ?? Pa kakvog to smisla ima ?
A kad gledam onaj link što si preporučio prijatelju pitam se dobijem li ga i u toj kombinaciji jer se spominje nekakvi MCE daljinski a ne taj iMON ??
(CAS ANT MCE kit ANTEC Fusion + iMON VFD, ANTEC, Desktop tower, mATX, 5,25" vanjski utor 2, 3,5" unutarnji utor 2, USB 2, FireWire 0, Napajanje 380 W, Hlađenje 120mm, srebrno, iMON VFD set (VFD display, MCE daljinski)
Naziv Količina iMON PAD OEM (Remote Control Unit za iMON Inside i iMON VFD) iMON VFD Silver OEM (bez daljinskog, baterija, sw i šerafa) iMON POWER Cable OEM (za OEM iMON Inside i iMON VFD) iMON Baterije OEM Toshiba (2 komada u paketiću) CASE ANTEC NSK2400; Desktop, 380W HE, Micro-ATX)