View Single Post
Staro 08.01.2008., 13:49   #67
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova
gle, dosadan si. pokusavas nesto dokazati, i onda pocinjes sam sebu uskakati u usta.

s ovom recenicom tvrdis da visoka reza odreduje visinu cijene monitora, a onda seres kako ima preveliku rezoluciju, a cijena je ok. dakle, ako netko hoce tople i realne boje, lijep prikaze crne i bijele boje, gledati na monitor iz bilo kojeg kuta, a hoce i nizu rezoluciju, zasto ne bi kupio ovaj monitor i smanjio je?
ovakvim agresivnim i primitivnim ispadom ne pridonosiš raspravi već samo stvaraš temelje za postove koje će moderatori morati kasnije brisati...back to topic..nisam nigdje napisao da monitor ima previsoku rezoluciju već da bi igranje na takvoj rezoluciji zahtjevao kupovinu vrlo jake grafičke kartice (a nema puno ljudi u HR koji si to mogu priuštiti)....visinu cijene monitora ne određuje samo reza već i tip panela/matrice, veličina panela itd itd....i S-IPS i PVA matrice imaju svoje mane i prednosti a napisati da su razlike između dvije matrice male - može samo netko tko nikad nije gledao u obe matrice postavljene jednu do druge...i opet ću ponoviti svoje skromno mišljenje - smanjivanje nativne reze nema smisla jer definitvno dolazi do degradiranja kvalitete slike (da i kod igrica, tu prvenstveno mislim na simulacije letenja)....tko misli da na 22" pva monitoru sa smanjenom rezom ima jednako dobru sliku kao na 20" 4:3 s-IPS - taj je zaslužio da zagrize udicu....
gnomisa je offline   Reply With Quote