Hm, šta se tiče tih Zalmana ....meni se nimalo ne sviđaju i po izgledu mi je draži ovaj najobičniji antec NSK2400.
HD 160XT mi spada u istu klasu kao i onaj Silverstone s displejom u boji a za to sam rekao da su mi perverzije o kojima ne želim razmišljat...Kad bi gledao put neba definitivno bi izabrao nešto od tog 'Origena' no nebo nije granica i na nečem moram stat...
Tako kad se okrenem put zemlje za neka korisna razmišljanja zaključujem da mi se Zalmani opčenito ne sviđaju.
HD135 je još ok po jednostavnosti no interesantno iako je viši za po centimetra ako sam dobro vidio mjere, ne izgleda elegantno kao Antec kojem valjda valjda ta skraćena srebrena ploča koja ne ide do dna daje dojam da stvar ne izgleda glomazno...Kod Zalmana mi se još ne sviđa ono napajanje koje nekako visi iza i cijela stvar djeluje defektno / invalidno a sve zbog tog da bi se dobio niski profil kućišta....a daljinski mi djeluje ružno i nemogu zamislit da je takav i za Zalmanova kućišta gornje klase. Mislim ,meni to izgleda ko nešto što bi dobio uz vivaks dvd plejer....jedina stvar koja mi se sviđa su one rupe poviše mjesta gdje bi valjda trebao bit kuler za proc....
Manje više isti osječaj da mi se stvar ne sviđa mi prati HD160 s dodatkom da prednja ploča djeluje nakrcana bez neke povezanosti....no kad bi krenuo predaleko u tom smjeru onda mi se i ne sviđaju usb utori na prednjoj ploči Anteca za što mislim da su mogli drugačije i bolje rješit vizualno....
Istina u Zalmane mi stane ploča normalne veličine ali ako se ravnam samo po tome onda bi se prije odlučio za Silverstone LC16M . No ne ravnam i dosad mi se najviše sviđaju ti Anteci iako u biti potežu razmišljanje da ovo što imam ne mogu ugurat unutra što bi značio trošak za nešto novo a sve skupa bi sigurno prešlo cijenu i dostiglo točku da bi mogao kupit one modele šta smatram perverzijama i najednostavnije ugurat ovo što imam unutra....
Za taj link o HTPCu...nisam uopče mislio da ima ikakvog smisla da to gledam pošto ne sastavljam HTPC već jednostavno tražim kućište koje ne izgleda ružno.......a za tu verziju iMONa neznam što reči osim da mi stvar djeluje ko svemirski brod po mogučnostima (i veličini) s obzirom na to da sam nedavno razmišljao samo o tom kako žalim za nekakvim daljinskim s kojim bi mogao samo pauzirat i premotat HD stvari koje pustim na kompu....
Sad ako nemaš više izvuć nijedan brand kućišta ovog cijenovnog ranga ostaje mi malo sve sažet i razmislit jel više smisla vidim u onom A+ kučištu ili ovakvim stvarima ...
A pošto se nemogu odljepit od razmišljanja kako bi taj Antec fusionu pristajao uz audio komponente ,moram pitat postoji li neka ploča malog formata za moj proc ?