View Single Post
Staro 08.01.2008., 09:48   #12
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Thumbs up

fanATIče ,nitkove jedan mrzim te - iako se može reč da sam za ovo sam kriv

Prvo tnx na linkovima i danom uvidu u svjet okolo. Osječam se kao da sam živio u špilji

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Nijedno kućište s tvojim napajanjem izvan njega nebi pasalo na policu s audio komponentama.
Mislio sam da se gore (pod onim da za skuplje kučište ne želim ni pomislit kako bi ja to mogao nešto bolje ubodnom) za ovakve opcije podrazumjeva da nebi inzistirao iskorištavanju svog postoječeg napajanja kao što to radim razmišljajuči o jeftinom kučištu.

Citiraj:
Što se silverstona tiče, više možeš pogledat ovdje. Ta kućišta bi se lijepo uklopila al bi onda bio red da se kupi normalno napajanje. A i cjenovni razred je tu puuuno viši.
U vezi tog Silverstona.
E čovječe to se zove kučište

Oni model sa tač skrinom u boji smatram perverzijom i ne želim ni mislit na to koliko košta dok su mi LC17 i LC16M nekako po ukusu....

...no LC17 mi djeluje obično u nekom negativnom kontekstu i moram priznat da mi se više sviđa LC16M.
No ipak se ne mogu riješit osječaja da bi ja to kučište napravio boljim a rekao sam da to ne želim za kučište ako košta

....mislim na prostore za prozračivanje / ide mi na nerve ta kockasta mrežica te na to kako je okrenuto napajanje da vuče zrak izvanaa ne iznutra....a to izvana nemože vuć zbog rupe/mrežice koja po dimenzijama smještaju definitivno ne paše npr. 12cm ventu. A napajanje bi morao uzet odvojeno uz cijene takvih kučišta !!!!
A od toga me smeta još više šta djeluje ogromno i sigurno me nebi oslobodilo pomisli kako je to ustvari komp te koji vrag to radi s audio komponentama.....

inače osim toga je "1handrd prosent kikas produkt"

Citiraj:
Frend je neki dan sebi slagao HTPC pa je na moju preporuku uzeo ovo. 800 i kusur kuna, dobio i IMON modul s njim.

imon. Baš sam nedavno negdje komentirao nešto u stilu kako mi ide na nerve šta nemam daljinski kad gledam filmove s kompa...mislim da je bilo u onom CRT TV topiku....

A za Anteca....ima srebrenu prednju masku što mi malo potiče razmišljanje o tom ekran modulu koji dolazi uz daljinac s kučište ....koliko se npr poklapa srebrena nijansa s onom od kučišta ? mislim izgleda li to kao nešto ugrađeno ili je neprimjetno ?

Kakva je tipka za paljenje ...šeta li ,jel klimava te kakav otpor ima ?
Pošto ti je to prijatelj uzeo pretpostavljam da bi znao odgovorit na to za razliku od nekog tko to gleda u katalogu.

Jedina zamjerka koju vidim u odnosu na one modele Silverstona su samo 2 mjesta za diskove ovde. Ostalo sve izgleda ok. i dolazi čak s nekakvim napajanjem koje i da nije odlično zbog izgleda bi bio voljan trejdat malo tišine ....jer za razliku od Silverstona za ovo sigurno nebi pomislio pa ovo je komp zbog veličine....

možeš li mi ti ili netko drugi trenutno hladnije glave ukazat na neki problem ili nešto drugo što nevalja a ja propuštam vidjet. ?

usput gdje je taj tvoj prijatelj to kupio ?

Citiraj:
Postoji i verzija Antec fusion s prednjom stranom od aluminija, tvornički ugrađenim displayom, velikim potenciometrom. To je još malo skuplje. Ali, sad se sjetih, taj antec ti nikako nebi pasao jer je predviđen za microATX ploče.
Antec Fusion ...kako dobru stvar napravit još boljom
....brušeni aluminij...tvornički ugrađen daljinac s ekranom...

Hm,stoji mi jedino pitanje vrijedi li ta verzija toliko kuna više od obične verzije no to je subjektivna stvar ....

Još samo da taj fusion s linka ima crnu prednju stranu....

a jedini problem i prepreku koju vidim za nekakav finalni osječaj "to je kućište po mojoj mjeri" je to što je za drugu vrstu ploča što bi u mom slučaju značio praktički cijeli novi komp. Grrr.

btw, šta se cijenovnog razreda tiče ,znam da izgleda blesavo kako prvo mislim proč što jeftinije za kučište a sad gledam ova skuplja i komentiram, no kod mene nije ništa normalno i ako več razmišljam o nečem boljem onda želim da sam što više s tim zadovoljan i u tom slučaju mi u nekim granicama nije žao dat koju kunu više od prvobitno planiranog u kojem slučaju ne želim potrošit ni kune više nego šta moram...aj dobro ovde se ne radi se o kojoj kuni razlike ali valjda shvačaš šta želim reči....