E nebi se vratio na joystick vise nikako, miš + tipkovnica je zakon! I ako je konzola tako dobra zasto ne postoji nijedan mmorpg na konzoli? Ali ajde ljudi smo, griješimo, čak i ako postoji mmorpg za konzolu (neda mi se guglat sada) na koji bi ti joystick smjestio sve one silne spelove, shortcute i kaj ja znam kaj... FPS na konzoli > katastrofa, ako zelis igrat neka smeca tipa NFS pro street, razne košarke i nogomete, tenise i sportske gluposti, te druga arkadna smeča onda kupi konzolu + neki dobar tv... Prisjetimo se dana kada je grafika na ps2 bila bogovska, danas je tesko smeče, isto tako ce biti i na ps3... Funkcionalnost PC-a je daleko bolja nego na bilo kojoj konzoli, vise je user friendly, citam ovaj forum, jedem, pijem, igram, skidam mjuzu i uređujem je, filmove ne gledam, za to imam dvd i televiziju. Sada jedan veoma metaforički dio, usporedi razliku u cijeni ps3 igara, i "cijenu" igre na kompu...
Ako se mene pita imam feeling da konzole odumiru, ili ce propasti ili ce se evoulirati u neki gaming sustav nalik kompu... Sa povecanjem kompjuterske pismenosti sve manje ljudi ce koristiti konzolu jer ce uvidjeti kakvo je to smeče

... gladan sam, umoran, žedan, nisam se sa curom vidio 1 dan

i nemogu se suzdržavati da ne pljujem konzole kada si na njima tako ogranicen... pitam se kako izgleda cod4 na tome, sigurno kao arkada na "automatu" (ako te ubiju samo ubaci medvjeda i imas 5 zivota

)...
Jasno je da i pc ima mane, kao sto su sada poceli izmisljat sa Physix karticom al ajde tehnologija ide dalje (plejka nikada zato nece imat takvu fiziku lol

)...