Evo ja ću pojasnit s obzirom da bi i ja htio se ručno spajat na net kako, pretpostavljam, želi i Boka.
Naime...svaki put kada upalim komp, on mi se svaki put automatski spaja na net. Ako ne želim na net tada uvijek isključujem LAN (Disable). Ja bi htio da da to sve radim kako treba odnosno da ne moram isključivat LAN, već imat kao kod Dial-Up-a ikonicu za konektiranje. E sada...neka mi neko objasni kako da maknem to automatsko konektiranje, a postavim da se manualno konektiram po želji. Možda je korisno za napomenut da do sada nisam imao iskustva sa instalacijama DSL-a tako da sam samo ubacio T-Comov CD i krenuo surfat. (D-Link 584T)
Isto tako bi htio pojasniti zašto to želim (ak nije bed

). Kada odem na korisničke stranice da vidim svoj promet tada me neke brojke i više nego zbunjuju. Naime...jučer ja upalim komp (automatska ADSL konekcija) da malo prosurfam i pogledam dva tri klipića na YT-u. Nakon toga ga gasim i odem u krpe!! Danas opet odem na korisničke stranice i piše da mi je
download 108 MB a trajanje konekcije
puna 24 sata iako sam na netu bio svega sat vremena a klipići su bili po par sekundi tako da tu MB-i nisu mogli toliko iscurit. WTF?
Stoga se odlučih da vam postavim pitanje koje sam gore na početku posta naveo!