View Single Post
Staro 07.01.2008., 23:56   #10
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Question

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Konačno uspio napisat odgovor, forum žešče u banani. Imam to kućište za HTPC doma i da, raspored je isti kao u okomitim kučištima i napajanje je u njemu polegnuto na bok. Što se napajanja tiče, pratio sam tvoj rad na napajanju pa ću ti reć da ti je svejedno koje kućište imaš pošto tvoje napajanje nemre uć ni u jedno nego mora bit vani. Što se izgleda tiče, nije loše al nije ni Silverstone. Nemožeš očekivat za te novce neznam šta. Širina mu je 43cm i slaže se s širinom audio komponenti (većinom).

Hm,s napajanjem na bok to kučište s mojim napajanjem nebi pasalo nikako na policu s audio komponentama.ni funkcionalno ni estetski....

Inače spominješ HTPC....postoji li neka prepreka koju je ne vidim da takvo kučište koristim za obični komp za 'rad' a ne poseban komp za puštat videa ili šta ja znam pošto ne kužim cijelu tu HTPC priču iako istina nemam baš ambicija za proučavat tematiku....

btw,kako si sročio tu rečenicu u kojoj spominješ Silverstone zaključujem da je to nešto dobro po čemu prosuđuješ ostalo pa daj koji link jer iako bi bio najsretniji potrošit što manje na kućište, gledajuči ovo dosad predloženo između čega imam izbor ,zanima me za koliko uloženog više se mogu dobit koliko bolje stvari ........no za tu opciju onda vrijede gore drugi napisani kriteriji...