Citiraj:
Autor Imagine
E sad, ne znam kako stoje napajanja u tim polegnutima npr....polegnuto kuciste u biti ima isti raspored kao uspravno samo s drukčijom prednjom maskom ili se radi i o drugačijem rasporedu unutra ? Jer nemam baš klasično napajanje a želio bih ga iskoristiti da nemoram plačat nešto što mi ne treba ....iako bi mi u polegnutom slučaju bilo malo čudno ispilat gornju ploču za hladila od napajanja
inače van toga kučište stvarno ne izgleda loše i bio bi otvoren za razmišljanje da mi se komp pridruži audio komponentama...
|
Konačno uspio napisat odgovor, forum žešče u banani. Imam to kućište za HTPC doma i da, raspored je isti kao u okomitim kučištima i napajanje je u njemu polegnuto na bok. Što se napajanja tiče, pratio sam tvoj rad na napajanju pa ću ti reć da ti je svejedno koje kućište imaš pošto tvoje napajanje nemre uć ni u jedno nego mora bit vani.

Što se izgleda tiče, nije loše al nije ni Silverstone. Nemožeš očekivat za te novce neznam šta. Širina mu je 43cm i slaže se s širinom audio komponenti (većinom).