View Single Post
Staro 20.09.2002., 09:52   #22
razlo
Somewhere around Barstow

razlo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Gledaj doma sam ima samsunga 700NF i imam LG795 i mogu rec da mi je puno bolja slika na LGu ... ali kazen da ima boljeg od samsunga i ostajem pri tome. Ljudi su se zapalili za samsunga i tu im niko nista ne moze. Nisam ja kriv
Ma gle problem je u tome kaj mi svi tu brijemo kaj je bolje na osnovi toga kaj buljimo u 1,2 ili 3 modela. Da bi mogli bilo kaj objektivno reć morali bi provesti mjesec dana s hrpom monitora pa ih onda rangirati. Ovak nam samo ostaju naša ograničena zapažanja i razni reviewi okolo. Ja siguno mogu reći da je meni SM 757DFX bolji od Hansola 710D i Sonya G200 jer svaki dan gledam u njih. Ostalo je sve prepucavanje. Najbitnije je da je svakom OK monitor u koji gleda i da je s njim zadovoljan. Kad sam kupovao 17" monitor čačkao sam mjesec dana i odbarao sam Samsung i jako sam zadovoljan. Tako da mi je definitvno kandidat i za 19" a kad budem kupovao novi monitor opet ću gledati okolo monitore, reviewe, pitat ću, itd ... pa ću kuptiti onaj za koji u tome trenutku (u odnosu na moju lovu) po mom mišljenju predstavlja najbolji izbor bez obzira koje je marke. Rasprave u stilu AMD vs. Intel su besmislene - svako kupuje ono što misli da je najbolje za njegove potrebe/mogućnosti. Ako/kada ću kupovati novi monitor postat ću ovdje i svi prijedlozi biti će dobrodošli - a onda će te morati ispljunuti konkretne modele a ne ovako općenito.
A jesam se raspisao ... kaj mogu nema posla trenutno
razlo je offline   Reply With Quote