View Single Post
Staro 07.01.2008., 23:10   #35
Ivanozo
Destroy all nod-32
Moj komp

Ivanozo's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Vin EuroDizel Pregled postova
Tako je i PS2 dizan u nebesa kad je izasao i tresnuo u prasinu gdje mu je i mjesto
Vidim ti si se nešto stvarno zamjerio konzolama. Ali dobro svatko ima svoje mišljenje. Da, možda ps2 nije bio nešto posebno jer nije bilo velike razlike između njega i ps1 ali sada kad pogledaš ps3 i ps2 razlike je gotovu u svemu. Ps3 ima operativni sustav, mogucnost igranja online, grafiku jedno 10 puta bolju, bežični joystick..... i da sad ne nabrajam dalje jer bilo bi tu podosta redaka.

EDIT: ps3 ima mogucnost ukljucivanja misa i tipkovnice na njega samo ne u igrama. A da znas kad odigras cod4 jedno 24h na joysticku postane ti lagano za igrati s pomocu onoga analoga. I stvarno tko ne prova nemože ni znati a ja sam provao i igrao jedno 15h čisto i mogu reci da je bolje od compa za igre.

EDIT 2: da ukjucis misa u ps3 kako bi igro na televiziji to ajde mi molimte objasni moro bi ili imati neki dodatni stol i bezicni mis ili stajati metar od televizije. A ps3 je potpuno necujan to mozete viditi i ovdje. Kako sam zaboravi oreci da ps3 nikada nema hebenih blue screen of death niti ti se ikad ama baš ikad ugasi sam od sebe usred igra kao što često čine pc-evi s kojima svi imaju probleme jer je to ipak microsoft a ovo sony.

http://www.youtube.com/watch?v=TVUtzpnYzko

Zadnje izmijenjeno od: Ivanozo. 07.01.2008. u 23:25.
Ivanozo je offline