View Single Post
Staro 07.01.2008., 22:28   #29
RisingPower
čudovište

RisingPower's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor hacker 007 Pregled postova
Tko nije igro ps3 niti ga nema neka ga ne komentira. Kazete da ima malo igrica. Da ima ali je izišao prije manje od godinu dana i broj igara se svakodnevno povecava. Igre su na blueray disku i u hd rezoluciji što poboljšava grafiku za duplu razliku od računala.
Playstation 3 ima 8 corova (jedan se ne koristi, jedan za os i 6 za igre), grafičku koja se može mjeriti s najboljim za comp, bluray citacem koji za comp ne kosta ispod 3000 kn i još dobiješ dvije original igre i sixaxis kontroler. Ako mi netko nađe takvo računalo za 3200 kn neka mi se javi jer ja ga kupujem.
Da, naravno comp je bolji u svrsi za koju on služi a to je surfanje internetom, pisanje dokumenata itd. ali je ps3 zato u igrama daleko nadmočniji.

Tko kupi ps3 i jednu igru kao što je cod4 kladim se da mu nece dosaditi bar jedno godinu dana igranja jer tu je multiplayer koji mozes igrati koliko oces a da ti nikad ne dosadi. Još se nades s hrvatima pa pricate s headsetima i za***avate se.

Mozda ce neki raci "pa to sve imaš na računalu" ali mislim da se nemože usporediti kad ti igraš računalo na pola metra od ekrana s mišem u ruci pribijen uz stol ili kad igraš ps3 na velikom ekranu (naravno oni koji ga imaju) u hd rezoluciji s bežićnim joystickom u ruci na kojem su sve potrebne tipke a nemoraš se hebati s tipkovnicom.
Konačno jedan pametan čovjek na ovom forumu!

Što se tiče svijeta igara, mislim da prava budućnost leži u konzolama. PC nikad nije imao arhitekturu prilagođenu igranju, nego je njegova primarna namjena bila unos i obrada podataka itd itd. Druga je priča što su se igre uspjele probiti i što nam proizvođači hardvera mažu oči sa kojekakvim nebulozno skupim komponentama koje za 1 god možeš baciti u smeće jer zastarijevaju...

Citiraj:
Tako je i PS2 dizan u nebesa kad je izasao i tresnuo u prasinu gdje mu je i mjesto
Ajde nemoj lupetati. Na PS2 sam se sto puta više zabavljao nego na računalu. Nema trzanja, nema low detalja, nema bučnih coolera / diskova / napajanja, ne moram biti prikovan za stol, nema BSOD, nema glupih windoza, nema grafičkih kartica koje treba mijenjati svakih 6 mj... Pravi raj!
RisingPower je offline