Tko nije igro ps3 niti ga nema neka ga ne komentira. Kazete da ima malo igrica. Da ima ali je izišao prije manje od godinu dana i broj igara se svakodnevno povecava. Igre su na blueray disku i u hd rezoluciji što poboljšava grafiku za duplu razliku od računala.
Playstation 3 ima 8 corova (jedan se ne koristi, jedan za os i 6 za igre), grafičku koja se može mjeriti s najboljim za comp, bluray citacem koji za comp ne kosta ispod 3000 kn i još dobiješ dvije original igre i sixaxis kontroler. Ako mi netko nađe takvo računalo za 3200 kn neka mi se javi jer ja ga kupujem.
Da, naravno comp je bolji u svrsi za koju on služi a to je surfanje internetom, pisanje dokumenata itd. ali je ps3 zato u igrama daleko nadmočniji.
Tko kupi ps3 i jednu igru kao što je cod4 kladim se da mu nece dosaditi bar jedno godinu dana igranja jer tu je multiplayer koji mozes igrati koliko oces a da ti nikad ne dosadi. Još se nades s hrvatima pa pricate s headsetima i za***avate se.
Mozda ce neki raci "pa to sve imaš na računalu" ali mislim da se nemože usporediti kad ti igraš računalo na pola metra od ekrana s mišem u ruci pribijen uz stol ili kad igraš ps3 na velikom ekranu (naravno oni koji ga imaju) u hd rezoluciji s bežićnim joystickom u ruci na kojem su sve potrebne tipke a nemoraš se hebati s tipkovnicom.
Sorry na off topis ali morao sam!