View Single Post
Staro 07.01.2008., 19:23   #4
Hrci
Premium

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor toni_hr Pregled postova
Nece...Vec ima tema o tome, prelistaj malo...Inace, ako nikad nisi instalirao XP, plati nekom da ti to uradi, jer sam se ja debelo namucio da to uskladim...Masu stranica moras proci, nije lako i samo ces izgubit zivce...Inace, pisem preko moba, pa ti nemogu stavljati linkove, ali ponavljam, to nije obicna instalacija, pa ako si istresao preko 8 tauzenki, plati maheru jos 2 stoje i miran si...
U slobodno vrijeme sređujem kompove ljudima oko sebe, onak honorarno, postavljanje mreža, razih OSa, zaštita i ostale stvarčice, nisam profi. ali nisam ni od jučer Do sad sam imao praksu, kad sam dobivao prijenosnike(kao i ovog da sredim), bootao bi ga s nekim svojim OSom, kasnije ubacim recovery cd/dvd i iz izbornika samo instaliram potrebne drivere (na taj način izbjegnem cijeli onaj monopolističko ustrojen kompleks softwarea koji je integriran u recovery). Ovu Toshibu nit nebi uzeo da kupujem laptop, nije loš, ali radije pucam na Intelovu platformu.

Još da se u Toshibi prestanu pravit pametni, i puste napokon podršku za XP, bio bih sretan. Do tad tražim neku alternativu, ako postoji uopće. Ako imaš linkove, samo ih stavljaj ovdje, valjda ćemo iskombinirat nešto.
Hrci je offline   Reply With Quote