View Single Post
Staro 07.01.2008., 15:54   #314
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Fug33 Pregled postova
upravo skidam tu igru

inace se palim na te svemirske igre (freespace, farlancer, homeworld) i odlucih skinuti demo nexusa
freelancer...
A na tom putu je nezaobilazan i poznati "X" (zadnji nastavak je X3: Reunion)
Inače, gdje si sad našao tek skidat igru, izašla je ima nekoliko godina

Citiraj:
nego, zanima me da li da skinem patch 1.01? cujem da je igra prokleto teska posto nema tutorial ni nista, a sa patchem 1.01 postaje skoro pa neigriva posto su neke teske misije dodatno otezane
Nema tutorial kao takav, ali čim počmeš igru sve ti se objašnjava u toku, i vrlo je dobro napravljeno tako da nemaš straha...
Ja sam je prošao bez patcha (jer nema crackirani exe za taj novi patch), i nisam primjetio neke bugove ili nešto šta bi mi smetalo. Ali da, igra je prokleto teška, pogotovo kasnije i ne možeš je preć sa taktikom "uleti i raznesi sve" već trebaš dobro razmislit kakve ćeš topove stavit na brodove prije početka misije, te kako ćeš ih napadat (hoćeš li ga gađat dalekometno ili ćeš mu prvo krenit u eliminaciju subsystemsa tako da ga disableaš pa na miru dokrajčiš ili ćeš mu odmah gađat hull, itd.) i kojeg ćeš prvog napast. Mislim da je to trenutno jedina i najbolja igra upravljanja ratnim svemirskim brodovima (poslije upravljaš sa više njih) i genijalno je napravljena. Npr. brodovi imaju svoju inerciju pa im treba neko vrijeme dok se zaustave, a tek dok se okrenu... I naravno, šta su veći to su glomazniji ali možeš stavit više topova i fightera
Demo nisam igrao, dokle u demu dođeš ?

Citiraj:
i imas li link na neki posten guide za igru?
tnx
nažalost nemam. Proguglaj "nexus jupiter walkthrough" ili guide, ali meni nije trebao. Pomuči se malo sam
Neo-ST je offline   Reply With Quote