Ne da nije baš 100. Bliže je 300 :-/
Ne čini se neka velika razlika da je vidi moj novčanik. Ali moje oko je vidi ako me shvačaš....
A vidim i da dolazi s napajanjem a pošto mi to ne treba pretpostavljam da bi se bez dalo nač nešto jeftinije ?
E sad, ne znam kako stoje napajanja u tim polegnutima npr....polegnuto kuciste u biti ima isti raspored kao uspravno samo s drukčijom prednjom maskom ili se radi i o drugačijem rasporedu unutra ? Jer nemam baš klasično napajanje a želio bih ga iskoristiti da nemoram plačat nešto što mi ne treba ....iako bi mi u polegnutom slučaju bilo malo čudno ispilat gornju ploču za hladila od napajanja
inače van toga kučište stvarno ne izgleda loše i bio bi otvoren za razmišljanje da mi se komp pridruži audio komponentama...
iako kad zamišljam ovo moje polegnuto malo mi se čini da bi u tom položaju bilo ogromno.
Postoji nešto tako ali manje ili bar da djeluje manje...? jer da imam nekakvu kutiju koja mi je veča od resivera mi djeluje ružno :-/
Ne mora nužno bit Vemil ali bi htio da kučište mogu kupit u Splitu jer bi bilo kakvo naručivanje odnegdje diglo cijenu za poštarinu šta ne dolazi u obzir (da se radi o nečem skupljem gledao bi drugačije...)
a šta se Vemila i normalnih jeftinijih kućišta tiće. Evo malo lurkam po cijeniku na osnovu cijena i ovo se ćini kao kućište baš po mojem ukusu i kriterijima
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=7750001
međutim tog nema na lageru kad piše da je 'u dolasku'