View Single Post
Staro 07.01.2008., 09:49   #1
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Question Preporuka za kućište ?

trenutno imam kućište koje je živi užas po bilo kakvim najnižim estetskim kriterijima.
Ustvari to nije kućište. To je samo konstrukcija koja je od njega ostala....
Jednom sam mislio sredit i obojat bočne stranice da to na nešto liči pa je to stalo na balkonu jedno vrijeme a onda poslje bure više nije bilo na balkonu nego........

Uglavnom to što je užaš me nimalo ne dira pošto komp nikad nisam ni gledao kako je stajao ispod stola.

Ali sad je to čudovišno stvorenje izvirilo iz te svoje špilje i bože moj koji je to užas. .

Več jedno vrjeme stoji na drugom mjestu i komp mjesto određuju neke druge stvari plus ovi oni kabeli i tako to....meni treba novo kučište jer je nemoguče da mi pogled usput padne na ovo (kao kad je bilo na prijašnjem mjestu) oči me zabole.

I tako ja želim preporuku za kučište koje valja ali da je šta jeftinije.
Znam da bi trebao npr. napisat 'do 100 kuna' ali ....

npr. kučište od 100kn bi bilo najbolje samo ukoliko ono za 200 nije ne duplo nego pet puta bolje, kad je za mene očito to od 200.

Pošto mi ne treba napajanje jer ga već imam pretpostavljam da bi mogao proč jeftinije.....

btw, želio bi nekakve čiste jednostavne linije.... mrzim bilo kakva vrata....rupe ionako nisu puno važne več ču ugradit rupu za vent po svojoj želji....

Ne mora bit nužno uspravno -može i polegnuto pa da može stat uz nekakvu audio komponentu....glavno da nije ružno...