Citiraj:
Autor Jelc
A zakaj ti je slika naopako?  
|
Napravi vertical flip na Samsungu tom svom
Nego, šta nemaš i ti svoj mjerač ?
Citiraj:
Autor domy_os
Lijepo si se potrudio i otvorio oči mnogima koji još misle da ima treba trafo stanica za napajanje kompa.  Mislim da je krajnje vrijeme da i ja sebi kupim wattmetar ili kako se to već zove.  Stvarno dobro dođe... Ne znam jesam li ja negdje pogriješio ili ti se potkralo nešto - uoči i usporedi tekst crvene boje i plave boje.
Da sam barem tu stvarčicu imao dok su naklokani Pentium D 805 i X1900 AIW bili u kompu, bilo bi ziher preko 300 W... 
|
Znao sam da će mi se potkrasti negdje greška, jer sam imao nevjerojatno glup način zapisivanja dobivenih podataka. Na 3 različita papira sam zapisivao i onda tražio podatke uokolo. Nisam logistiku pripremio
Uglavnom, ja sam svoj kill-a-watt (brijem da se tak to zove

) našao u Pevecu ili Bauhausu ili Baumax-u. Meni je to sve jedno te isto.
Uglavnom, sada sam ispravio, brijem da bi sada trebalo sve biti kako spada. 54/109W je na 2400Mhz i 1.25/1.85V (brijem

)
Citiraj:
Autor Baja 001
Nice, svaka čast Vuco  , mnogi sada će manje love trošit u uber skupa napajnja od 600W+.
BTW imaš li neku grafu pri ruci (ili od nekog frenda) pa da nabaciš i taj podatak kad je ona opeterećena!
|
Imam PCI S3 Virge 4MB jedino priruci. Nažalost, ja sam jedan od rijetkih koji se ne igra i ne treba vanjsku grafu. No, ako netko ima pored sebe jednu koja mu ne treba, nek se javi. Spreman sam istestirati.
Meni bi bilo drago kada bi ostali koji imaju mjerač (a ima ih za prste nabrojat) da se uključe.
Što se tiče grafičkih bencheva, Jelc mi je davno prije tupio da pokrenem 3DMarka, no s njim nisam imao sreće jer nažalost, idle ili load, moja integrirana radi 2W razlike (ako i toliko). Tako da je 3Dmarko koji kakti sve izmuči na max, davao manju potrošnju od samo S&M-a koji je vrhunski "grijač".
Što se tiče onoga da komp pri paljenju najviše vuče, kod mene to nije bio slučaj. Imam na mjeraču da hvata max. [W] od kad se uključi i nažalost, uhvatio je kojih 40W manje nego kad sam ga ja opteretio. Vrlo vjerojatno jer je preveliki delta T između 2 mjerenja na ovom mjeraču (nije brz).