View Single Post
Staro 07.01.2008., 03:30   #685
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Nevjerojatno je kako se tako dobar bend mogao pokvariti. Kad se samo sjetim starijih albuma, virtuoznosti na Master of Puppets i Ride The Lighting, bubnjeva na One...
e nebih nikad rekao da ti slušaš metal

al kak se kaže pretpostavka je majka z****a

no dobro rečeno,master of puppets IHMO je najlegendarniji metallicin album ikad,a black je bio zadnji pošteni heavy metal sounding album

sa Loadom su počeli više furat laganice,sa Reloadom su nastavili tradiciju, laganica Garage days je bio ok gledajući da su bile prerade nekih najvećih hitova u povijesti,pogotovo stvari poput whiskey in the jar,tj irske nacionalne,S&M izuzev toga što je bio ponavljanje(izuzev -human,no leaf clover) je bio definitivno originalan...a SF simfonija je definitivno napravila svoj posao i više nego dobro...

e a sad onaj teški teški udarac je St.Anger,album je teško TEŠKO smeće...jedina dobra pjesma na njemu je the unnamed feeling...

mislim jednostavno mi neide u glavu kako je jedan James Hetfield mogao odbaciti sve one briljantne divlje ali i skladne solaže za nekakav blesav bare,tj više blesavih barea...

meni najlegendarnija pjesma od njih(iako je to nakon 25 godina sviranja jako teško reći bi bila welcome home(sanitarium)

ali definitivno legende metala su bodomi,alexi je ono što mi piše u sigu a ruku na srce ni roope latvala nije loš gitarist

mejdeni su mi,et kak da to kažem više riječ nego glazba,reputacija im je veća od umjetnosti.daleko od toga da su loši,il od toga da ću ić na koncert ako budu u poljudu,ali jednostavno ima puno boljih

apocalyptica,oni su definitivno legende pogoto za njihovu originalnost

rammstein je divan bend al za što im najviše aplaudiram je ona izjava "mi smo njemci i pjevamo na njemačkom,to ne znaći da neznamo engleski,već da se nećemo pokloniti komercijalizmu bend

BTW-jel ide ko od ekipe na metal kamp u sloveniju il možda monte paradizo i viva la pola u puli...na monte paradizo i viva la pola idem definitivno...(nosimo šatore )

btw-u toj stanci od metala koja je bila kao što piše godinu dana sam poslušao svašta(ne cajke),al većinom punk/rock da bih skontao da stvarno nema nećeg što mi "paše" više od metala

@SuperUnknown-Sljedeći put kad se nađem u zagrebu bih te molio ako nije frka da mi pofuraš dvd il dva metala,vidim da ti je znanje opširno ,al ono nemoraš se pripremat nit niš kako stvari idu u zgu sam tek u 9 mj ove god...
Angelus je offline   Reply With Quote